Case – Söndrums församlingsgård

Bakgrund

Söndrums församlingsgårds tidigare ljud- och bildlösning bestod av traditionella projektorer och duk med manuell hantering, samt en äldre förstärkarlösning. Detta hanterades av alla utifrån bästa förmåga. Med dessa äldre lösningar tillkom dock synliga kablar och racklösningar som inte var särskilt tilltalande. Detta i kombination med att utrustningen inte alltid fungerade ledde till önskemål och beslut om en ny AV-utrustning.

AV Koncepts erbjudande

Högtalarsystem

Presentationssystem

Service

AV Koncepts lösning

AV Koncept erbjöd ett enkelt system att hantera där användaren möts av samma komponenter i byggnadens olika sektioner, vilket underlättar handhavandet. Församlingen anser att produkterna upplevs estetiska, vilket ger ett professionellt och modernt intryck. Detta gör lokalen till ett självklart alternativ för exempelvis konferenser eller utbildningar.

Församlingens upplevelse

”Vi har från projektets start till målgång endast mötts av lösningsorienterade tekniker som löst allt vi bett om.  Framför allt har AV Koncept varit duktiga på att lyssna på våra behov och samtalat kring personalens kompetensmässiga förutsättningar och anpassat teknik och installation utifrån detta.

Projektet som sådant har sträckt sig under en längre tid och anpassning har behövt ske till övriga entreprenörer, vilket AV Koncept hanterat utmärkt – både tidsmässig planering likväl som faktisk installation.”

Petter Warnholtz,
Kyrkokamrer, Söndrums församlingsgård

Behöver er verksamhet hjälp med ljud och bild?

AV Koncept är experter på installationer av presentations- & AV-system. Vi skräddarsyr och tar fram en lösning utifrån era önskemål och krav. Har du frågor om våra tjänster eller är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till oss så inleder vi en dialog.